• A-
  • A
  • A+
петок, 08 декември 2023, 

Состојба на патиштата

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 19 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од вт... повеќе...

 
Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 18 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Oд вт... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 17 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Ве из... повеќе...

Состојба на патиштта

Состојба на патиштта

Скопје, 16 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од вт... повеќе...

Ссстојба на патишта

Ссстојба на патишта

Скопје, 15 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од ЕВ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 октомври 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од ЕВН е на... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интен... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 октомври 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од ЕВН е нај... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интен... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интенз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 8 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интенз... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 5 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од ЕВН... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 4 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 3 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 2 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 1 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Инте... повеќе...