• A-
  • A
  • A+
петок, 08 декември 2023, 

Инфо сервиси

Од верските календари - 11 ноември

Од верските календари - 11 ноември

11 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеск... повеќе...

 
Од верските календари - 10 ноември

Од верските календари - 10 ноември

10 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеск... повеќе...

Од верските календари - 9 ноември

Од верските календари - 9 ноември

9 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска... повеќе...

Од верските календари - 8 ноември

Од верските календари - 8 ноември

8 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска... повеќе...

Од верските календари - 7 ноември

Од верските календари - 7 ноември

7 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска... повеќе...

Од верските календари - 6 ноември

Од верските календари - 6 ноември

6 ноември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска... повеќе...

Од верските календари - 5 ноември

Од верските календари - 5 ноември

5 ноември 2018 (МИА)  ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеск... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 октомври 2018 Скопје - Продолжува 61. седница на Собранието на Република Македонија. (Сала „Маке... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 19 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од вт... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 октомври 2018 Скопје - Продолжува 60. седница на Собранието на Република Македонија. (Сала „Маке... повеќе...

МИА најави - свет

19 октомври 2018 Белград - Завршува Осмиот Белградски безбедносен форум.  Тирана - Турскиот минист... повеќе...

Обичаи и верувања

19 октомври 2018 Свети апостол Тома  Во народното паметење останал како неверен Тома  „Тома, ти п... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

19 октомври 2018 (МИА) 1216.- Умрел англискиот крал Џон Без Земја, младиот син на Хенри II, кој во ... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

19 октомври 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денес... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 19 октомври 2018 (МИА) - Денеска е петок, 19 октомври 2018 година, 292-иот ден во годината. ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

18 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 60. седница. (12:00) С... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 18 октомври 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Oд вт... повеќе...