• A-
  • A
  • A+
петок, 08 декември 2023, 

Најави

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 октомври 2018 Скопје - Продолжува 61. седница на Собранието на Република Македонија. (Сала „Маке... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 октомври 2018 Скопје - Продолжува 60. седница на Собранието на Република Македонија. (Сала „Маке... повеќе...

МИА најави - свет

19 октомври 2018 Белград - Завршува Осмиот Белградски безбедносен форум.  Тирана - Турскиот минист... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

18 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 60. седница. (12:00) С... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

18 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 60. седница. (12:00) С... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

18 октомври 2018 (МИА) Брисел - Продолжува Самиот на ЕУ. Брисел - Почнува дводенвниот Самит на лид... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

17 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 61. седница. (12:00) С... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

17 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 61. седница. (12:00) З... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

17 октомври 2018 Анкара - Американскиот државен секретар Мајк Помпео во посета на Турција. Кишињев... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

16 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 61. седница. (11:00) С... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

16 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 61. седница. (11:00) С... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

16 октомври 2018 Тирана - Принцот Алберт Втори од Монако ќе допатува во дводневна официјална посета... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

15 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 61. седница на која на дне... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

15 октомври 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 61.седница на која на днев... повеќе...

МИА најави свет

МИА најави свет

15 октомври 2018 Атина - Средба меѓу грчкиот премиер Алексис Ципрас и министерот за одбраба и пома... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

14 октомври 2018 Скопје - Прес-конференција на министерот за финансии, Драган Тевдовски. (Медија це... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

14 октомври 2018 Скопје - Агенцијата за храна и ветеринарство ќе го одбележи 16 Октомври, Светски д... повеќе...