ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ

ВИДЕО

   5 март 2020 12:57

   Препораката за неодржување јавни собири да продолжи до 13 март, предлагаат епидемиолозите

   5 март 2020 12:43

   СДСМ в понеделник на Конгрес ќе ги дефинира изборните листи, Заев деновива најави состанок со ДПА

   5 март 2020 12:34

   Град Скопје бара да ја преземе сопственоста и одржувањето на дел од спомениците од „Скопје 2014“

   5 март 2020 12:02

   Прес-конференција на министерот Филипче за состојбата со коронавирусот (во живо)

   5 март 2020 11:56

   Соботка: Северна Македонија веќе е европска земја, се надеваме на зелено светло кон крајот на месецот

   5 март 2020 11:00

   Соботка: Северна Македонија веќе е европска земја, се надеваме на зелено светло кон крајот на месецот

   4 март 2020 17:57

   Димитров – Христодулидес: Развојот на билатералните односи ќе почне со бизнис и економските врски

   4 март 2020 15:43

   Спасовски и Апостолска: „Теламон“ ги препозна одговорните политики на Владата

   4 март 2020 15:33

   Претседателот Пендаровски се сретна со кипарскиот МНР Никос Христодулидес

   4 март 2020 14:43

   Шилегов: Градскиот инспекторат со рекордни резултати во 2019 година

   Влада на РСМ
   Собрание на РСМ
   Претседател на РСМ
   Министерство за инф. опш. и адм.
   Back to top button
   Close
   Close